M&C Color PRO set van 4 cilinders en 7 sleutels SKG*** (niet meer leverbaar)

SKG®*** 3 sterren
M-C (M en C)
Ja

M&C Color PRO set van 4 gelijksluitende cilinders met 7 sleutels is vervangen door de nieuwe M&C Color Plus SKG3 cilinders

Maak je set sleutels uniek en kies zelf welke kleuren je wilt hebben!

€ 265,00 € 161,69

Basis specificaties

M-C (M en C)
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
Nikkel (Standaard)

Plus- en minpunten

SKG3 keurmerk en aanbevolen door het Politiekeurmerk Veilig Wonen
Met sleutelcertificaat en beschermd sleutelprofiel
Beveiligd tegen kerntrekken, breken, kloppen en lockpicking
Stalen brug maakt de cilinder nagenoeg onbreekbaar
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Gekleurde sleutels - bijvoorbeeld voor elk gezinslid een eigen kleur sleutel
Geen hotelfunctie/paniek functie
Anti-manipulatie push-knop is niet prettig in combinatie met een meerpuntssluiting

M&C Color PRO set van 4 gelijksluitende cilinders met 7 sleutels

 

M&C Color PRO hele profielcilinder. De M&C Color PRO is een unieke veiligheidscilinder die al onze beveiligingstechnieken in één cilinder verenigt. Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen:

  • openpikken
  • de slagmethode
  • de kerntrekmethode 
  • de breekmethode
 

De M&C Color heeft bovenop de SKG®*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.

 

De sleutels van de M&C Color PRO hebben een beschermd sleutelprofiel. Door dit levenslange merkpatent ben je ervan verzekerd dat er nooit zonder het bijbehorende certificaat een identieke sleutel kan worden bijgemaakt.

 

Dit product is maatwerk en valt buiten het herroepingsrecht zoals genoemd in artikel 6 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Stel een vraag

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf € 100, -

Basis specificaties

M-C (M en C)
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
Nikkel (Standaard)
?
Alle cilinders in de set zijn te openen met dezelfde sleutel.
Ja
Oneindig (merk patent)
4 cilinders met 7 sleutels
?
Kerntrekbeveiliging voorkomt het insteken van een stalen schroef om vervolgens de cilinder te verwijderen. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de kern uit een cilinder getrokken. Binnen 20 seconden heeft de inbreker vrije toegang tot de woning. Deze populaire inbraakmethode wordt kerntrekken genoemd.
Ja
Ja
?
Klopsleutelbeveiliging beschermt cilinders tegen de klopsleutelmethode. Dit is het manipuleren van het slot door gebruik te maken van een klopsleutel. Deze sleutels zijn zo gemaakt dat zij, in combinatie met slaggereedschap, 90% van de sloten kunnen openen.
Ja
?
Met boorbeveiliging wordt de cilinder beschermd tegen inbraakpogingen met een boor. Door de hard stalen stiften worden de schroeven glad gedraaid en krijgen hierdoor geen grip op de cilinder.
Ja
?
Lockpick/aftastbeveiliging beschermt de cilinder tegen manipulatie met speciaal gereedschap. Door het gebruik van speciaal gereedschap worden de stiften in de cilinder gemanipuleerd om toegang te krijgen tot een woning of bedrijfspand. Cilinders met lockpick/aftastbeveiliging hebben geavanceerde stiften die moeilijk zijn te manipuleren.
Ja
?
Een stalenburg zorgt voor een extra stevige cilinder. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de cilinder te breken of knakken.
Ja
?
De meenemer bestaat uit 2 delen. Mocht de cilinder worden gebroken tijdens een inbraakpoging, blijft het tweede deel van de meenemer achter in het slot. Hierdoor kan het slot niet geopend worden.
Nee
Keersleutel
Ja
Ja
?
Een sleutel met kopieerbeveiliging heeft een geavanceerde techniek. Hierdoor is de sleutel zeer moeilijk te kopiëren door bijvoorbeeld een 3D printer.
Nee
Nee
Nee
Optioneel
Ja
?
Een knopcilinder is een cilinder waarbij het sleutelelement aan de binnenzijde is vervangen door een vaste knop. Hierdoor kun je altijd de deur openen en sluiten door middel van de knop en heb je aan de binnenzijde geen sleutel meer nodig. Van buitenaf moet de deur wel altijd met sleutel bediend worden. Een knopcilinder behaald uitsluitend zijn SKG-sterrenclassificatie in een deurelement (incl. zijlicht) waarbij tenminste P4A beglazing is toegepast OF in een deurelement (incl. zijlicht) met een vakvulling zonder zicht op de draaiknop. Een houten deurelement (incl. zijlicht) met zicht op de “standaard” draaiknop dient te worden voorzien van een SKG-V (aanvullend) gecertificeerde anti-boor/manipulatie voorziening.
Optioneel
Optioneel
?
De hotelfunctie maakt het mogelijk de cilinder te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit.
Nee
?
Met de vrijloopfunctie is de cilinder te bedienen zonder sleutel. Door enkel de kruk of noodhendel te gebruiken, kun je het slot ontgrendelen. De cilinder blijft altijd vrij ronddraaien. Ook wel anti-paniekfunctie genoemd. Cilinders met vrijloop/anti-paniekfunctie worden vaak toegepast op panieksloten en automatisch vergrendelende motorsloten
Nee
Standaard
Nee
Nee
Uitgesloten van herroepingsrecht
MCPRO8-4-PRO
8719831740031
5 jaar
?
'Carry-in' is de bekendste garantiemethode. Een carry-in garantie geldt voor producten die je zelf binnen brengt voor reparatie of op eigen kosten opstuurt.
Carry-in
Erkend PKVW bedrijf
Erkend PKVW bedrijf
advies van preventieadviseurs