Deurbeslag SKG 3⭐⭐⭐

Deurbeslag SKG 3⭐⭐⭐

Goed deubeslag voorkomt dat inbrekers bij uw slot kunnen komen en gemakkelijk de deur kunnen open breken. De keuze van het juiste deurbeslag is dus heel belangrijk! Er zijn verschillende soorten deurbeslag waaronder langschild, kortschild, smal beslag en rozetten. Allen verkrijgbaar met of zonder kerntrekbeveiliging en met verschillende SKG classificatie.

Om tot het juiste beslag te komen, doorloopt u de volgende stappen:

  1. Bepaal de juiste PC maat, ook wel slotafstand genoemd. Klik hier om te lezen hoe je deze maat opmeet...
  2. Bepaal vervolgens of je beslag voor je voordeur of achterdeur zoekt
  3. Controleer de afmetingen van het beslag. Komen de afmetingen van het beslag overeen met je huidige beslag? Perfect. Is het beslag kleiner dan je huidige beslag, hou dan rekening met het feit dat je een overgang in je verfwerk kan gaan zien en je deur moet schilderen.
  4. Controleer de schroefafstanden van het beslag. Komen de schroefafstanden overeen met je huidige beslag? Dan kun je het beslag zo uitwisselen. Zitten de schroefgaten op een andere plaats, ook geen probleem, alleen dan heb je iets meer werk bij de installatie omdat je de gaten in je deur iets groter moet boren of moet verplaatsen. Voor de deur en de inbraakveiligheid is dit geen probleem, alleen je bent iets langer bezig met monteren.
  5. Tot slot: selecteer voordat je het beslag in je winkelmandje doet de gewenste deurdikte. Niet alle deuren zijn even dik, dus daarom even handig om op te letten.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, neem dan contact met ons op.