Nemef NF3 set van 2 cilinders met 6 sleutels SKG***

SKG®*** 3 sterren
Nemef | Assa Abloy
Ja
De Nemef NF3 is een veiligheidscilinder SKG***
€ 121,95 € 94,00

Levertijd: 8 tot 15 werkdagen

Toevoegen om te vergelijken

Basis specificaties

Nemef | Assa Abloy
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
2020

Set van 2 gelijksluitende veiligheidscilinders met SKG***. Door de security card kan alleen de eigenaar sleutels laten bijmaken. De gevarenfunctie zorgt dat de cilinder ook opent als aan de binnenzijde een sleutel is geplaatst. Door kerntrekbeveiliging beschermt tegen uitboren en kerntrekken. Ook gelijksluitend verkrijgbaar per 3, 4, 5, 6 en 7 stuks, welke te openen zijn met één enkele sleutel.


Specificaties:

 

  • Aftastbeveiliging en boorbelemmering.
  • Gevarenfunctie: Ook te openen wanneer aan de binnenzijde een sleutel is geplaatst.
  • Security Card, alleen de eigenaar kan sleutels bij laten maken. Het nummer van de sleutel en de kaart zijn beide uniek.
  • Anti-slagpick, niet te openen door “slagsleutel methode”.
  • Kerntrekbeveiliging, uitgebreide bescherming tegen uitboren en kerntrekken.
 

Dit product is maatwerk en valt buiten het herroepingsrecht zoals genoemd in artikel 6 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Stel een vraag

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf € 100, -

Basis specificaties

Nemef | Assa Abloy
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
2020
2 cilinders met 6 sleutels
?
Kerntrekbeveiliging voorkomt het insteken van een stalen schroef om vervolgens de cilinder te verwijderen. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de kern uit een cilinder getrokken. Binnen 20 seconden heeft de inbreker vrije toegang tot de woning. Deze populaire inbraakmethode wordt kerntrekken genoemd.
Ja
Nee
?
Klopsleutelbeveiliging beschermt cilinders tegen de klopsleutelmethode. Dit is het manipuleren van het slot door gebruik te maken van een klopsleutel. Deze sleutels zijn zo gemaakt dat zij, in combinatie met slaggereedschap, 90% van de sloten kunnen openen.
Ja
?
Met boorbeveiliging wordt de cilinder beschermd tegen inbraakpogingen met een boor. Door de hard stalen stiften worden de schroeven glad gedraaid en krijgen hierdoor geen grip op de cilinder.
Ja
?
Lockpick/aftastbeveiliging beschermt de cilinder tegen manipulatie met speciaal gereedschap. Door het gebruik van speciaal gereedschap worden de stiften in de cilinder gemanipuleerd om toegang te krijgen tot een woning of bedrijfspand. Cilinders met lockpick/aftastbeveiliging hebben geavanceerde stiften die moeilijk zijn te manipuleren.
Ja
?
Een stalenburg zorgt voor een extra stevige cilinder. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de cilinder te breken of knakken.
Nee
?
De meenemer bestaat uit 2 delen. Mocht de cilinder worden gebroken tijdens een inbraakpoging, blijft het tweede deel van de meenemer achter in het slot. Hierdoor kan het slot niet geopend worden.
Nee
Conventionele sleutel
Ja
Ja
?
Een sleutel met kopieerbeveiliging heeft een geavanceerde techniek. Hierdoor is de sleutel zeer moeilijk te kopiëren door bijvoorbeeld een 3D printer.
Nee
Nee
Nee
Optioneel
Ja
?
Een knopcilinder is een cilinder waarbij het sleutelelement aan de binnenzijde is vervangen door een vaste knop. Hierdoor kun je altijd de deur openen en sluiten door middel van de knop en heb je aan de binnenzijde geen sleutel meer nodig. Van buitenaf moet de deur wel altijd met sleutel bediend worden. Een knopcilinder behaald uitsluitend zijn SKG-sterrenclassificatie in een deurelement (incl. zijlicht) waarbij tenminste P4A beglazing is toegepast OF in een deurelement (incl. zijlicht) met een vakvulling zonder zicht op de draaiknop. Een houten deurelement (incl. zijlicht) met zicht op de “standaard” draaiknop dient te worden voorzien van een SKG-V (aanvullend) gecertificeerde anti-boor/manipulatie voorziening.
Optioneel
Nee
?
De hotelfunctie maakt het mogelijk de cilinder te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit.
Ja, standaard
?
Met de vrijloopfunctie is de cilinder te bedienen zonder sleutel. Door enkel de kruk of noodhendel te gebruiken, kun je het slot ontgrendelen. De cilinder blijft altijd vrij ronddraaien. Ook wel anti-paniekfunctie genoemd. Cilinders met vrijloop/anti-paniekfunctie worden vaak toegepast op panieksloten en automatisch vergrendelende motorsloten
Nee
Standaard
Uitgesloten van herroepingsrecht
nemef 132/9 dubbele profielcilinder 2GS
8719831741083
5 jaar
Erkend PKVW bedrijf
Erkend PKVW bedrijf
advies van preventieadviseurs