Lips 1753-1 oplegslot SKG** DIN Links + 2 cilinders en 9 sleutels

SKG®** 2 sterren
Lips | Assa Abloy
Ja

Lips oplegslot 1753 SKG** met 2 cilinders 30/30 gelijksluitend en standaard 9 sleutels

Draairichting 1 (DR1) = DIN Links (naar binnen draaiend)

Kies de juiste draairichting door aan de binnenkant van de deur te gaan staan en te kijken naar de deur. Zitten de scharnieren van de deur van binnenuit gezien links van de deur en zit het slot van binnenuit gezien rechts op de deur gemonteerd, dan is Draairichting 1 DIN links de juiste keuze.

€ 454,16 € 365,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Toevoegen om te vergelijken

Basis specificaties

Lips | Assa Abloy
Bruin
SKG®** 2 sterren
Ja
9 sleutels

De specificaties van dit product zijn de volgende:

  • Messing dagschoot
  • Messing nachtschoot, één toers 20 mm
  • Draaibare trekknop die door zijn vorm manipulatie door de brievenbus moeilijk maakt
  • Vaste buitencilinder met veiligheidsrozet
  • Bruin gemoffelde slotkast
  • Wordt geleverd met 2 cilinders 30/30 en totaal 9 sleutels 

Stel een vraag

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf € 100, -

Basis specificaties

Lips | Assa Abloy
Bruin
SKG®** 2 sterren
Ja
9 sleutels
?
De draairichting geeft aan of de deur naar links of rechts draait. Je kunt het beste naar de scharnier kijken. Zitten de scharnieren rechts? Dan is de draairichting rechts. Zitten de scharnieren links? Dan is de draairichting links.
DR1 = DIN Links = L1 = Hollands Rechts = Rechts naar binnen = NABIDRA
?
Wat voor rozet wordt er bij dit slot geleverd? Een rozet mét of een rozet zonder kerntrekbeveiliging/cilindertrekbeveiliging.
SKG2 rozet zonder kerntrekbeveiliging meegeleverd
Niet gepatenteerd
1 oplegslot + 2 cilinders en 9 sleutels
?
Kerntrekbeveiliging voorkomt het insteken van een stalen schroef om vervolgens de cilinder te verwijderen. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de kern uit een cilinder getrokken. Binnen 20 seconden heeft de inbreker vrije toegang tot de woning. Deze populaire inbraakmethode wordt kerntrekken genoemd.
Nee
?
Klopsleutelbeveiliging beschermt cilinders tegen de klopsleutelmethode. Dit is het manipuleren van het slot door gebruik te maken van een klopsleutel. Deze sleutels zijn zo gemaakt dat zij, in combinatie met slaggereedschap, 90% van de sloten kunnen openen.
Nee
?
Met boorbeveiliging wordt de cilinder beschermd tegen inbraakpogingen met een boor. Door de hard stalen stiften worden de schroeven glad gedraaid en krijgen hierdoor geen grip op de cilinder.
Nee
?
Lockpick/aftastbeveiliging beschermt de cilinder tegen manipulatie met speciaal gereedschap. Door het gebruik van speciaal gereedschap worden de stiften in de cilinder gemanipuleerd om toegang te krijgen tot een woning of bedrijfspand. Cilinders met lockpick/aftastbeveiliging hebben geavanceerde stiften die moeilijk zijn te manipuleren.
Nee
Conventionele sleutel
Nee
Nee
?
Een sleutel met kopieerbeveiliging heeft een geavanceerde techniek. Hierdoor is de sleutel zeer moeilijk te kopiëren door bijvoorbeeld een 3D printer.
Nee
Nee
Standaard
Nee
Nee
Uitgesloten van herroepingsrecht
BC992105 1753dr1+2x8062 met 9 sleutels
24 maanden
?
'Carry-in' is de bekendste garantiemethode. Een carry-in garantie geldt voor producten die je zelf binnen brengt voor reparatie of op eigen kosten opstuurt.
Carry-in
Erkend PKVW bedrijf
Erkend PKVW bedrijf
advies van preventieadviseurs