DOM Plura SKG 3 ⭐⭐⭐ 3 sterren cilinder 30/30 + 3 sleutels (op=op deal)

SKG®*** 3 sterren
DOM
Ja

DOM Plura SKG 3 ⭐⭐⭐ sterren cilinder met 3 sleutels

 • Maat: 30/30
 • SKG ⭐⭐⭐ 3 sterren gekeurd
 • 333SKG3 is de officiele benaming van DOM
 • Kerntrekbeveiliging
 • cilindertrekbeveiliging
€ 41,81 € 32,50

Levertijd: Direct leverbaar

Toevoegen om te vergelijken

Basis specificaties

DOM
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
Nikkel (Standaard)

Plus- en minpunten

1 cilinder 30/30
SKG 3 sterren ⭐⭐⭐ gekeurd
3 sleutels
kerntrekbeveiliging en cilindertrekbeveiliging
Aanbevolen door het Politiekeurmerk Veilig Wonen
Een SKG3 cilinder is iets duurder dan een SKG2 cilinder

 Plura

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Verdere voordelen

 • SKG2 en SKG3 (met kerntrekbeveiliging) zijn gemakkelijk onderling te combineren
 • Eenvoudig nabestellen: modelsleutels hoeven niet meegestuurd te worden bij een uitbreiding, want nabestellen van cilinders en sleutels kan nu eenvoudig en snel op nummer
 • Snelle levertijd: alle cilinders worden vanuit Nederland geleverd
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 

Beschrijving

 • DOM Plura is de veiligheidscilinder die uitstekend toegepast kan worden in gelijksluitende sets voor woningen en kleine bedrijven. Het biedt veel voordelen voor de gebruiker. Bij elke cilinder worden standaard 3 degelijke sleutels van nieuwzilver geleverd. Bovendien hoeven modelsleutels niet meegestuurd te worden bij een uitbreiding, want nabestellen van cilinders en sleutels kan nu eenvoudig en snel op nummer.
 • Veiligheidskenmerken
  Doordat SKG2 en SKG3 eenvoudig te combineren zijn is dit een zeer flexibel product. Daarnaast biedt het uitgebreide type-assortiment, optioneel ook in extra veilige, modulaire constructie, een voorbeeldige flexibiliteit. Bovendien kan het systeem Plura gecombineerd worden met elektronische toegangstechnologie van het merk DOM en is zodoende geschikt voor tal van gebruiksmogelijkheden, in het bijzonder ook voor toekomstige wensen.

Technische specificaties

 • Aantal vergrendelingen: 6
 • Corrosievrije en slijtvaste nieuwzilveren sleutel
 • Sleutels eenvoudig nabestellen op nummer
 • Anti-klop stiften
 • Standaard SKG2 keurmerk
 • Optioneel SKG3 keurmerk met kerntrekbeveiliging
 • Optioneel met knop
 • Optioneel met T-koppeling (ook wel bekend als hotelfunctie)

Toepassingen

 • Woningbouw
 • Eengezinswoningwoningen
 • Kleine bedrijven
 

 

 

Dit product is maatwerk en valt buiten het herroepingsrecht zoals genoemd in artikel 6 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Stel een vraag

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf € 100, -

Basis specificaties

DOM
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
Nikkel (Standaard)
1 cilinder - 3 sleutels
Ja
Niet gepatenteerd
1 cilinder met 3 sleutels
?
Kerntrekbeveiliging voorkomt het insteken van een stalen schroef om vervolgens de cilinder te verwijderen. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de kern uit een cilinder getrokken. Binnen 20 seconden heeft de inbreker vrije toegang tot de woning. Deze populaire inbraakmethode wordt kerntrekken genoemd.
Nee
Nee
?
Klopsleutelbeveiliging beschermt cilinders tegen de klopsleutelmethode. Dit is het manipuleren van het slot door gebruik te maken van een klopsleutel. Deze sleutels zijn zo gemaakt dat zij, in combinatie met slaggereedschap, 90% van de sloten kunnen openen.
Ja
?
Met boorbeveiliging wordt de cilinder beschermd tegen inbraakpogingen met een boor. Door de hard stalen stiften worden de schroeven glad gedraaid en krijgen hierdoor geen grip op de cilinder.
Nee
?
Lockpick/aftastbeveiliging beschermt de cilinder tegen manipulatie met speciaal gereedschap. Door het gebruik van speciaal gereedschap worden de stiften in de cilinder gemanipuleerd om toegang te krijgen tot een woning of bedrijfspand. Cilinders met lockpick/aftastbeveiliging hebben geavanceerde stiften die moeilijk zijn te manipuleren.
Nee
?
Een stalenburg zorgt voor een extra stevige cilinder. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de cilinder te breken of knakken.
Nee
?
De meenemer bestaat uit 2 delen. Mocht de cilinder worden gebroken tijdens een inbraakpoging, blijft het tweede deel van de meenemer achter in het slot. Hierdoor kan het slot niet geopend worden.
Nee
Conventionele sleutel
Nee
Nee
?
Een sleutel met kopieerbeveiliging heeft een geavanceerde techniek. Hierdoor is de sleutel zeer moeilijk te kopiëren door bijvoorbeeld een 3D printer.
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja
?
Een knopcilinder is een cilinder waarbij het sleutelelement aan de binnenzijde is vervangen door een vaste knop. Hierdoor kun je altijd de deur openen en sluiten door middel van de knop en heb je aan de binnenzijde geen sleutel meer nodig. Van buitenaf moet de deur wel altijd met sleutel bediend worden. Een knopcilinder behaald uitsluitend zijn SKG-sterrenclassificatie in een deurelement (incl. zijlicht) waarbij tenminste P4A beglazing is toegepast OF in een deurelement (incl. zijlicht) met een vakvulling zonder zicht op de draaiknop. Een houten deurelement (incl. zijlicht) met zicht op de “standaard” draaiknop dient te worden voorzien van een SKG-V (aanvullend) gecertificeerde anti-boor/manipulatie voorziening.
Nee
Nee
?
De hotelfunctie maakt het mogelijk de cilinder te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit.
Nee
?
Met de vrijloopfunctie is de cilinder te bedienen zonder sleutel. Door enkel de kruk of noodhendel te gebruiken, kun je het slot ontgrendelen. De cilinder blijft altijd vrij ronddraaien. Ook wel anti-paniekfunctie genoemd. Cilinders met vrijloop/anti-paniekfunctie worden vaak toegepast op panieksloten en automatisch vergrendelende motorsloten
Nee
Nee
Standaard
Nee
Nee
Uitgesloten van herroepingsrecht
DOM Plura 30/30 skg3 sterren 1 cilinder met 3 sleutels-1
24 maanden (DOM)
?
'Carry-in' is de bekendste garantiemethode. Een carry-in garantie geldt voor producten die je zelf binnen brengt voor reparatie of op eigen kosten opstuurt.
Carry-in
Erkend PKVW bedrijf
Erkend PKVW bedrijf
advies van preventieadviseurs